The basic performing principle with the h2o dispenser

DEN UAFHÆNGIGE HIGH-END SERVER-MARKEDET

Løsningen er forskellig fra skyen, relevante personage bølge af videregivelse af oplysninger, nogle af de traditionelle store finansielle institutioner, telekommunikation virksomheder på grund af sikkerheden og stabiliteten i den betragtede mere håb, at den traditionelle løsning.
Værten er hjørnestenen i bunden af ​​it-konstruktion. Relevant personage tidevandsoplysninger introduktion i 2013 Januar Kina første nøgle ansøgning vært Tissot K1 officielt noteret,financial system og dermed bryde den udenlandske virksomhed inden for monopol.
Mainframe er en type af enkelt maskine kan understøtte mere end 8 processorer af high-end-servere normalt bruge internettet, chipsæt og professionelt operativsystem, har en stærk evne til transaktionsbehandling og høj tilgængelighed, har kørt platform for storstilet nøgle forretningssystem ikke kan erstattes, men også bærer nøglen virksomhed, behandling af centrale data for eksklusivt udstyr. På nuværende tidspunkt, værten systemet bølge af eksport import bank i Kina National Development Bank, Construction Bank, den postale sparekasse, bank, Bank of Luoyang, Dalian bærende nøgle ansøgning.
Ifølge rapporter i medierne, marketingafdelingen Langchao gruppe en modvilje mod at afsløre identiteten på den person sagde, med hovedsæde i Ji’nan, den bølge af gruppen af ​​28 annonceret et program kaldet “IBM til Inspur” strategier for markedsføring, har til formål i sidste ende at tage fuld kontrol over IBM kinesiske markedsandel. Han sagde, mere end 80 ansatte IBM-hardware sektor har skiftet til tidevandet.
Men Tissot K1 er hovedsagelig enkelt støtte, 32 forarbejder en high-end server. Men behovet for telekommunikation, energi og finans er en enkelt støtte 64, 128 eller endnu mere antallet af processorer. Det betyder, at mere felt eller udenlandsk vært dominerende. “Tidevandet er F & U-støtte 64 processor maskine, selskabet forventes at lancere så hurtigt som muligt.” Den person, at.
Fordi industrien brugere af internationalt mærke og stor hjælp og indkøb inerti, plus udenlandsk vært industrielle kæde er relativt perfekt, fremmer kernen i værtens udstyr er der ikke nogen lille vanskelighed. Folk i branchen, fordi IBM, HP [mikro-blog], der danner en cirkel i high-end server feltet kreds af processor, middleware, software, software firma er relativt selvstændig, lukket, Homebred server host producenter som en nybegynder er ikke populært.
Den bølge af host system Tissot K1 i værtslandet for postvæsenet sparekasse, data platform, som Oracle. Derfor ministeriet for industri og informationsteknologi under vejledning af Kinas første nøgle, til anvendelse inden for hjemlige IT Industry Alliances host system industri alliance, EU havde 16 medlemmer, der dækker tidevandet, software, Kingdee [mikro-blog ], at drømme, Ruijie netværk, Kina større IT hardware og software virksomheder.
Kilder i industrien, mange finansielle selskaber, der ofte kontakt med ALI sky, den bølge af oplysninger. Kilden sagde, den finansielle industri krævende for sikkerhed, stabilitet, når den finansielle sektor omfattende alternativ i mange brancher, såsom telekommunikation, vil energi være en IT-bund konstruktion lokalisering erstatning.
“Alternativ tendens indenlandske software og hardware til OIE som repræsentant for det importerede bløde hardware er irreversibel.” Huatai Securi “. Huatai Securities (marked, forespørgsel) analytiker Ma Renmin påpeget, computer hardware og software industrien til kinesisk dannelse i en langsigtet positiv.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The basic performing principle with the h2o dispenser